Hlavní obsah

Český internet našel nejlepší blogery a youtubery. Zazářila devatenáctiletá Šulcová a Kovy

Vyhlašování ankety Czech Social Awards ovládla teprve devatenáctiletá Anna Šulcová.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Internetoví fanoušci si už pošesté vybrali své oblíbené blogery, youtubery a další mediální tvůrce. V anketě Czech Social Awards bodovala především Anna Šulcová a Karel Kovář alias Kovy.

Článek

Devatenáctiletá youtuberka získala celkem tři ocenění. Podle hlasujících je majitelkou nejlepšího profilu na Instagramu a nejlepší autorkou videoblogů. Stala se také českou zástupkyní v mezinárodním kole ankety, které se pod názvem Global Social Awards chystá na květen 2019.

„Vás už to nebaví, že jsem tady potřetí, já to chápu, já už bych se na sebe taky nechtěla koukat. Tak, co teď... Jestli jsem teda nominovaná do těch velkých globálních cen, tak příští rok udělám něco velkého a bude to inspirovat hodně lidí,“ prozradila Šulcová při přebírání ceny.

Po dvou cenách, za Social Impact & Change a Fair Play, si odnesl také moderátor Televize Seznam Karel Kovář známý jako Kovy, který ve svém projevu apeloval na označování reklamy v komerčních příspěvcích. „Dodnes si pamatuji den, kdy Leoš Mareš označil svoji první reklamu. Byl to malý klik pro Leoše, ale velký skok pro české sociální sítě. Přátelé, následujme Leoše a označujme reklamy.“

Označováním reklamy ve videích nebo fotkách na Instagramu souhlasí i Michal Dvořák, který spolu se svým synem přišel vyhlásit videoblogera roku. On sám si už život bez sociálních sítí nedokáže představit.

„Lidi nejsou moc ochotní číst nějaké dlouhé texty. A jedno video vydá za tisíc slov, bez sociálních sítí si nedokážu představit svoji práci,“ řekl se synem v náručí.

Dva tátové i přes žádná očekávání nakonec odešli s cenou Cosmo objev roku. Naopak známá beauty youtuberka PetraLovelyHair navzdory loňskému úspěchu odcházela letos s prázdnou.

„Pro mě, si myslím, je nejdůležitější dělat to, co mě baví a naplňuje a čtenářky si potom člověka najdou. Když to dělá srdcem a dává do toho všechno, tak to nemůže dopadnout špatně,“ doplnila.

Ceny přišli předat také hvězdní zahraniční hosté. Instagramový básník Atticus a zpěvák Justin Jesso. Podívejte se, jak roztancoval všechny v sále. Video je v úvodu článku.

Magazín Slavní sledujte každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované