Hlavní obsah

Daniel Craig si znovu zahraje Jamese Bonda. Tentokrát už naposledy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Daniel Craig bude znovu jako James Bond.Video: Barbora Kalátová

 

Reklama

Poslední Bond s Danielem Craigem bude mít světovou premiéru v listopadu roku 2019.

Článek

Po účinkování v jednom z nejznámějších pořadů The Late Show se Daniela Craiga zeptali, zda by si nechtěl znovu zahrát roli tajemného agenta Jamese Bonda. „Ano,” odpověděl Daniel moderátorovi Stephenovi Colbertovi, než se postavil, aby si potřásli rukou. Doteď se totiž herec, který hrál v posledních čtyřech dílech filmu Bond 007, nevyjádřil, zda se do role vrátí.

„Diskutovali jsme o tom a právě jsme se snažili to všechno nějak vymyslet,” řekl herec s tím, že roli chtěl vždycky hrát, ale potřeboval pauzu.

Na otázku, zda se po pětadvacáté bondovce objeví ještě v nějaké další, ale 49letý Craig odpověděl zamítavě. Už po posledním filmu Spectre přitom britský herec tvrdil, že by si raději podřezal žíly, než aby agenta Jejího Veličenstva opět hrál. Později svůj výrok označil za důsledek vyčerpání po natáčení.

Produkční společnosti Metro-Goldwyn-Mayer a Eon Productions už dříve oznámily, že se nové dobrodružství agenta 007 bude v amerických kinech promítat od 8. listopadu 2019. V Bondově vlasti, Spojeném království, a ve zbytku světa včetně Česka se premiéra nového snímku uskuteční „tradičně” o něco dříve než ve Spojených státech.

Reklama

Doporučované