Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Jak se staví Praha? A jak vládne Šlechtová?

Televize Seznam.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20:00 - Sněmovní 4: Jak vládne Šlechtová

Pořad ze zákulisí politiky. Tentokrát o tom, jak se na Ministerstvu obrany zařídila Karla Šlechtová. A také o politicích, kteří profitují z chudoby.

Karla Šlechtová je ministryní už ve druhé vládě a za tři a půl roku, co se pohybuje ve vysoké politice, jsme si zvykli, že se stará o to, aby kolem ní byl rozruch. Po prvním angažmá ministryně pro místní rozvoj však nyní sedí na jednom z nejdůležitějších postů v kabinetu. Jako ministryně obrany má v rukou nejen velké peníze, ale také strategická rozhodnutí, která mohou ovlivnit budoucnost země na dlouho dopředu. Jak vládne tato žena?

Sněmovní 4 redaktorů Václava Dolejšího a Míši Ryšavé vedle toho ukáže také regionální politiky, již sice kritizují obchod s chudobou, ale sami z něho dobře profitují. Komentovaný průvodce světem parlamentní demokracie pro ty, kteří chtějí rozumět politikům a politice.

Pozvánka k pořadu Sněmovní 4. Na TV Seznam běží pravidelně každý druhý čtvrtek od 20:00.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

20:30 - Peníze, nebo život: Staví se Praha

Jak se změní Praha? V hlavním městě se rozjíždějí dlouho očekávané velké stavební projekty.

Po mnoha letech developerského půstu se začínají stavět celé nové městské čtvrti. Jak se současná stavební aktivita podepíše na nové tváři Prahy? Mohou do toho občané mluvit? Proč ve městě chybí originální mezinárodně oceňovaná architektura? Sledujte pořad Zuzany Kubátové Peníze, nebo život.

Pořad ekonomické redaktorky Zuzany Kubátové Peníze, nebo život: Tentokrát o stavebním boomu v hlavním městě.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21:00 - Výzva: Josef Bečvář

Ochromí spory mezi vedením armády a Ministerstvem obrany o mnohamiliardové zakázky akceschopnost českých vojáků?

Na konci dubna Josef Bečvář končí jako náčelník generálního štábu. Odchází v době, kdy to vypadá, že si česká armáda zakládá na velký problém - nedaří se jí nakupovat zbraně a vojenský materiál. Jak vážné jsou spory s ministryní Karlou Šlechtovou (ANO)? Co skutečně armáda potřebuje? Josef Bečvář ve Výzvě Adama Junka.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované