Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: První dáma českého folku, svatební speciál a Výzva Jana Rumla

Foto: Shutterstock.com

Do královské svatby zbývají už jen hodiny.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20:00 - Moje místa: Pavlína Jíšová

Je bez debat první dámou českého folku. Zpěvačka, písničkářka a kytaristka spojená s Pavlem Žalmanem Lohonkou nás vezme na místa, která ji formovala.

Její hlas se podobá legendám jako jsou Joan Baez nebo Joni Mitchell. Královna českého folku nás s kamerou vezme za bludným kamenem do jejích osudových Českých Budějovic a ukáže i místo, kde zazpívala svou první píseň. Podíváme se také do její „posvátné kaple folku“ - proslulého klubu Na Petynce. V profilovém rozhovoru na sebe prozradí, proč nesmí být hysterická a proč nikdy neodešla do Prahy, aby udělala kariéru popové hvězdy. Otevřeně promluví i o problémech se svým otcem a tom, proč ji vydědil. Průvodkyní pořadu z VIP zákulisí je Blanka Kubíková.

Moje místa Pavlíny Jíšové: první dáma českého folku nechala nahlédnout do soukromí.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21:00 - Mapa speciál: Sňatek Harryho a Meghan

V předvečer společenské události roku vám nabízíme zvláštní vydání pořadu Mapa, ve kterém nás respektovaný zahraniční zpravodaj Jiří Hošek provede zákulisím chystané veselky.

Britský princ Harry pojme v sobotu na Windsorském hradě za svou choť herečku Meghan Markleovou. V minulosti věc naprosto nemožná: královnin vnuk by si jen těžko mohl vzít rozvedenou americkou míšenku. Jak se proměnila britská panovnická rodina i obyčeje? A jak bude celá svatba vypadat? Na co Britové sází a jaký je předepsán dress code?

Televize Seznam v sobotu od 12:00 vysílá speciál: Vezmeme vás na svatbu prince Harryho a jeho Meghan. A bude toho víc.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21:30 - Výzva: Jan Ruml

Jak vnímá svůj nevydařený návrat do politiky? Odchází definitivně generace polistopadových politiků?

Měl být senátním kandidátem Pirátů pro podzimní volby. Bývalého ministra vnitra a exsenátora ale členové Pirátské strany odmítli. S Janem Rumlem o současné politice ve Výzvě Renaty Kalenské.

Výzva Seznamu: Pravidelné otázky na tělo od zkušených novinářů. Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované