Hlavní obsah

Seznam Zprávy živě odvysílají koncert pro Ukrajinu. Pomoci můžete i vy

Foto: ČTK

Seznam Zprávy zítřejší koncert, kde vystoupí i Vypsaná fiXa, přinesou v přímém přenosu.

Reklama

aktualizováno •

Už se to blíží. Na koncertě na pomoc lidem zasaženým válkou na Ukrajině vystoupí například Divokej Bill, Wohnout nebo Anna K. Veškerý výtěžek z akce půjde na nákup zdravotnického materiálu. Seznam Zprávy koncert odvysílají živě.

Článek

V reakci na konflikt na Ukrajině se ve středu 9. března uskuteční benefiční koncert na pomoc lidem, které válka zasáhla. Koncert bude začínat v 19 hodin ve Velkém sále pražské Lucerny. Lidé si mohou koupit vstupenky v síti Ticketportal nebo vystoupení sledovat živě na Seznam Zprávách. A pomoci Ukrajině prostřednictvím DMS.

Cena jedné vstupenky je 400 korun a kompletní výtěžek poputuje na pomoc Ukrajině. Lidé budou moci zároveň posílat dárcovské SMS na transparentní účet Červeného kříže. Za vybrané peníze bude poté nakoupen zdravotnický materiál, který bude v danou chvíli nejvíce potřeba.

Foto: Seznam Zprávy

Plakát zvoucí na koncert.

Účast přislíbily bez nároku na honorář hudební kapely jako Divokej Bill, Wohnout, Tři sestry, Rybičky 48, Anna K., Vypsaná fiXa, Mr Loco, Eddie Stoilow a několik dalších. „Jsme jen hudebníci, a proto je pro nás nejpřirozenější podpořit Ukrajinu a její obyvatele benefičním koncertem,“ uvedla na svém Facebooku například kapela Divokej Bill.

Celý koncert zahájí s písní Ave Maria sopranistka ukrajinsko-ruského původu Marina Vyskvorkina. „Její účast na tomto koncertě nám vzhledem k jejímu původu připadala hezky symbolická,“ uvedl herec a produkční Matouš Rajmont.

Koncert bude začínat v 19 hodin.

Reklama

Doporučované