Hlavní obsah

Den v byznysu: Napadl sníh. U Muzea skoro kalamita, na horách radost

Pusťte si pořad Den v byznysu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Rychlý přehled nejdůležitějších událostí, které se v byznysu odehrály doma i ve světě ve čtvrtek 9. září.

Článek

Skupina Sazka se přejmenuje, aby byla světovější

Společnost Sazka Entertainment, která provozuje loterie kromě Česka v Rakousku, Řecku či v Itálii, se přejmenovala na Allwyn. Tento název dosud používala pro své aktivity ve Velké Británii.

Obří pokuta pro Amazon

Italský antimonopolní úřad vyměřil americké internetové společnosti Amazon pokutu 1,13 miliardy eur (28,7 miliardy Kč) za zneužití dominantního postavení na trhu.

Zlaté časy pro brigádníky

Brigádníci si letos mohou více vybírat, kam půjdou. Poptávka po nich je na maximech, firmy se snaží za každou cenu udržet si lidi. Výší odměn i benefity, jako je čerstvé ovoce na pracovišti nebo větší ochota k plánování směn.

Praha sedmým nejlepším městem k životu

Prahu cizinci velmi pozitivně hodnotí ve volnočasových aktivitách, dopravě i zdravotnictví. Místní obyvatelé ale bývají nevraživí. To Prahu sráží na sedmou příčku z 57 měst žebříčku InterNations.

Přehled událostí z byznysu z předchozích dní si pusťte v rychlém videu ZDE, pokud chcete rychlý přehled dnešních ekonomických zpráv, přejděte SEM, a pokud vás byznys opravdu zajímá a chcete vidět jeho špičkovou podobu, podívejte se SEM.

Reklama

Doporučované