Hlavní obsah

Herečka Klára Issová si v nové komedii zahrála zoufalou ženu

Rozhovor s herečkou Klárou Issovou.

 

Reklama

Hostem čtvrtečního studia Slavných byla herečka Klára Issová. Mluvila o slávě a také o novém filmu, ve kterém ztvárnila hlavní roli.

Článek

Ve čtvrtek 18. ledna do kin vstoupil nový film režiséra Filipa Renče Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. V něm si Klára Issová zahrála hlavní roli Olinky. „Je to komedie podle knihy Haliny Pawlovské. Jde o příběh jedné hrdinky od narození až po dospělost. Sledujeme její lehce zakomplexovanou křehkou duši, která má nějaké ideály o životě, jak by ho chtěla žít. Střetává se ovšem s realitou, jež je úplně jiná,” popisuje Klára Issová.

I když nehraje, je Klára Issová otevřený člověk, nebyla taková ale vždy, v minulosti byla spíš introvert. „Spontánní jsem hlavně v kruhu svých přátel. Také jsem se začala věnovat právě komediím, které jsem se vždycky bála hrát. Teď si říkám, že je potřeba zkusit i věci, jež člověk nemá přirozeně dané,” říká.

Lidé Kláru poznávají i na ulici. Nebere to jako nepříjemnost, spíš ji to někdy překvapí, když je zrovna nenamalovaná nebo zabalená v šále. „Samozřejmě, že jsou dny, kdy člověk nemá tolik energie a chtěl by být neviditelný, ale já funguji úplně běžně. Jezdím tramvají, metrem, chci si uchovat tu obyčejnost, takhle ráda žiji.”

Jak se Klára připravovala na roli Olinky ve filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, se podívejte ve videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované