Hlavní obsah

Herečka Sara Sandeva se v nové pohádce promění ve zlou čarodějnici

Herečka Sara Sandeva se divákům brzy představí jako zlá čarodějnice.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Herečka makedonského původu Sara Sandeva nedávno oslavila dvaadvacáté narozeniny a dostala i krásný dárek. Roli v nové pohádce režiséra Zdeňka Trošky s názvem Zakleté pírko. Natáčení bylo pro herečku velkou výzvou, tentokrát totiž nehraje roli hodné princezny, ale záporné, zlé čarodějnice.

Článek

„Dostala jsem původně nabídku hrát hodnou Aninku, ale já jsem si řekla, že je na čase se posunout dál, aby to bylo trošku jiné. Tak jsem vzala roli čarodějnice, která se mění v princeznu a je opravdu zlá. Možná mě diváci ani nepoznají. Byla to velká výzva a jsem ráda, že jsem do toho šla,“ popsala Sara, co předcházelo natáčení.

Mladá herečka toho stihla ve své kariéře už opravdu hodně. Divákům utkvěla v paměti díky seriálu Ulice, má za sebou ale i několik filmů. Před kamerou tak stála s našimi největšími herci, kteří ji vzali ihned mezi sebe. „Natáčela jsem s Libuškou Šafránkovou, Jirkou Langmajerem, Simonou Stašovou, Ondrou Vetchým. Chovali se ke mně s úctou a respektem a mohla jsem si s nimi o roli popovídat. S Ondrou Vetchým jsem si dokonce volala a radila se ohledně jiné nabídky, jsem za to moc ráda.“

Sara Sandeva je šťastná i v soukromém životě. Fanoušci si ji pamatují například po boku zpěváka Adama Mišíka. Teď ale její srdce získal fotbalista Václav Černý, který hraje v nizozemském Ajaxu. Jak herečka zvládá vztah na dálku? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
Sára Sandeva

Doporučované