Hlavní obsah

Holki slaví 20 let, kvůli výročí se znovu vrátily do studia

Je to už 20 let, co skupina Holki vydala hit s názvem Už mi nevolej!.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Hudební producent Petr Fider je známý především tím, že založil duo Verona. Málokdo ale ví, že stojí i za vznikem skupiny Holki. Před dvaceti lety začaly Holki dobývat hitparády. V rámci tohoto výročí připravují v nahrávacím studiu nové materiály.

Článek

„Děláme remake naší nejpopulárnější písničky s názvem Jsi senzační. Má to totiž své důvody. Díky těm dvaceti letům plánujeme něco, co ještě zatím nechceme prozrazovat. Teď ale vypustíme tento remake s klipem do světa. Po něm hned úplně novou písničku, která bude navazovat,“ radují se všechny členky skupiny.

Na konkurz, díky kterému se daly dohromady, rády vzpomínají. Nejzajímavější příhodu zažila zrzka Radana. „Já jsem se tam přišla zeptat jen na to, v kolik nám jede zpátky vlak. Koukala jsem, jak se tam všechny předvádějí, jak jsou dokonalé a Petr Fider najednou říká, ať zazpívám také. Byla jsem krátkovlasá a zrzavá. Osud tomu chtěl.“

Dnes fungují Holki pouze ve třech. Kateřina Brzobohatá, Nikola Šobichová a Radana Labajová. Poslední čtvrtá členka Klára Kolomazníková před deseti lety odmítla spolupráci na novém comebacku. Jak na ni dosavadní tři členky vzpomínají? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý večer.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované