Hlavní obsah

Velký comeback Luneticů: „Ponorka ještě nepřišla. Ale nevíme, zda pokračovat“

Pražský koncert skupiny Lunetic: Podívejte se na velký návrat kapely i s Martinem Konciánem.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Kapela Lunetic je zpět v plné síle. Má za sebou několik koncertních zastávek v rámci turné, kterým slaví 20 let od vydání singlu Máma. Kluci na šarmu mnoho neztratili, obdivovatelek mají pořád dost. Co na obdiv žen říkají jejich partnerky? A po kom ze čtveřice fanynky nejvíc šílí?

Článek

David, Martin, Vašek i Aleš mají za sebou už devět koncertů. Návrat v plné sestavě oznámili v polovině května – přesně dvacet let od vzniku jejich prvního hitu Máma. „Ponorka není žádná, naopak si myslím, že si to všechno sedá. Sehráváme se a je to koncert od koncertu lepší a lepší,“ řekl před pražským koncertem Václav Jelínek.

Velkým turné po celém Česku překvapili nejednu fanynku. A i když od dob největší slávy proteklo hodně vody, atmosféra na koncertech se prý nezměnila.

„Je to takové klidnější. Už to nejsou ty tisícové haly, ale už to jsou ty stovkové haly, a ony přijdou, jsou takové klidné a večer se strhne úplně peklo – zase vřeští a zpívají a ten sál je vždycky v úžasné atmosféře. Je neuvěřitelné, že i po těch dvaceti letech si lidé pamatují texty, zpívají od začátku až do konce, má to obrovskou atmosféru,“ prozradil Aleš.

„A někdy se stává, že si ty texty pamatujou líp než my. Docela často,“ se smíchem doplňuje Martin.

I když si koncerty ve společnosti krásných žen náležitě užívají, s manželkami je prý zatím vše v pořádku.

„Jsou docela tolerantní. Občas žárlí, mají nás rády a nechtějí o nás přijít. A my také o ně nechceme přijít. Takže je to v pořádku, vždycky to dopadne dobře,“ vysvětluje Aleš.

Kdo je podle kluků z kapely nejhezčí? A jaká byla atmosféra na koncertu? Podívejte se na úvodní video.

Reportáž najdete v magazínu Slavných, který se vysílá každou neděli od 21:00.

Reklama

Související témata:

Doporučované