Hlavní obsah

Ilona Csáková vydala nové album Pořád jsem to já

Ilona Csáková ve studiu Slavných.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Ilona Csáková vydala nové album po deseti letech. Stále miluje zpěv. Album Pořád jsem to já je věrné swingu, ale nebojí se ani nového zvuku.

Článek

„Neměla jsem potřebu se prezentovat nějakým produktem. Veškerou energii jsem samozřejmě soustředila do péče a plození mých synů. Myslím, že to ta příroda umí zařídit sama, kdy vám stáhne dosavadní interesy a zaměří vás na ty důležité věci,” vysvětluje Ilona Csáková, proč nové album přišlo po deseti letech.

Album nese název Pořád jsem to já a odráží mimo jiné vztah zpěvačky k její profesi.

„Ano, pořád mě baví zpívat, pořád mě baví má profese. Být tvůrčí, kreativní. Je to také vyznání textu, který napsala Patricie Fuxová,” přibližuje svou novou nahrávku Ilona Csáková.

Deska je věrná swingovému zvuku, a i když přináší moderní písně, otisk Golden Big Bandu, pro který napsal aranže Augustin Bernard, je nezaměnitelný.

„Pěkně to rozepsal Augustin Bernard a mimo jiné napsal také píseň Pořád jsem to já, podle které se celé to cédéčko jmenuje,” nešetří uznáním Ilona Csáková.

Kromě toho se ale na albu Ilona ohlíží i za písněmi, které zpívala se skupinou Laura a její tygři. Dle jejích slov jsou na albu písně známější i méně známé, ovšem spojuje je swingový zvuk.

„Mám ráda zvuk velké kapely, mám ráda swing. Deska ale kromě ohlédnutí se zpět také nastavuje ten pohled do budoucna, kam se třeba jednou budu ubírat tím modernějším zvukem," říká zpěvačka Ilona Csáková.

Více o novém albu a také skloubení rodinných povinností s kariérou se dozvíte v úvodním videu.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 hodin v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod najdete ZDE.

Reklama

Doporučované