Hlavní obsah

Jaro Smejkal oslavil narozeniny v zahraničí. Snad jsem dospěl, říká zpěvák známý ze SuperStar

Zpěvák Jaro Smejkal oslavil 27. narozeniny v zahraničí. Video: Vedran Kovačevič, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvák Jaro Smejkal oslavil 27. narozeniny v exotice. Přesněji v Tunisku, kde absolvoval poznávací pobyt. Seznamu při té příležitosti svěřil své plány i bilanci uplynulých let.

Článek

„Doufám, že jsem už dospěl. Hlavně mě těší, že můžu dělat práci, která mě baví a naplňuje. Věnuji se zpěvu, ať už sólově, nebo s Burma Jones. A do toho jsem před rokem a půl dostal nabídku spolupracovat s dětským sborem Andílci, z čehož pak vznikla možnost být lektorem na škole v Plzni. Dává to mému životu řád a moc mi to vyhovuje,” rekapituluje.

Jedním dechem ale dodává, že nebýt SuperStar, zřejmě by profesně nerostl tak rychle. Vzpomínky se mu vybavují v době, kdy Česko a Slovensko hledá novou pěveckou hvězdu. A to přesně čtyři roky od chvíle, kdy sám bojoval o prvenství. Byť vypadl velmi brzy, kariéru si tehdy nastartoval celkem slibně.

„SuperStar byla obrovská škola života, člověk se naučil pracovat pod tlakem, jednat s publikem a myslím si, že z toho těžím dodnes. A soutěž mi hlavně dala možnost mít ji jako zaměstnání, ne jen jako koníček, což byl cíl, se kterým jsem do soutěže šel,“ dodal pro Seznam Jaro Smejkal.

Ve videu uvidíte, která místa Smejkal v Tunisku navštívil, a rovněž se dozvíte, jaké jsou zpěvákovy další plány.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované