Hlavní obsah

Jediný titul Bohemky, ostříhejte mě na Neymara i laboratorní rozbor „přímáku” Roberta Carlose. Startuje Jiná liga s Hoškem, Mádlem a Šídlem!

Jiná liga – nový pořad Televize Seznam – 1. díl.Video: Jiří Hošek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Trio moderátorů a fotbalových nadšenců ve složení Jiří Hošek, Luděk Mádl a Jindřich Šídlo kombinuje fotbalové retro s nevšedním pohledem na notoricky známé herní situace a fotbalové fenomény. Jiná liga osloví jak fotbalové fanatiky, tak i diváky, kteří nejpopulárnější sport naší planety třeba úplně nemilují…

Článek

Jindřich Šídlo se rozněžnil při vzpomínkách na mistrovskou sezonu pražských Bohemians, kterou autor Šťastného pondělí prožil coby vlajkonoš klokanů a zadní stoper jejich mladších žáků. Jindřich se svým přátelům svěřil s traumatem, že nevynechal jediný domácí zápas Bohemians v sezoně 1982/83 s výjimkou jediného, kdy se ve 29. kole proti Žilině rozhodlo o titulu. Malý Šídlo byl totiž tou dobou na škole v přírodě.

Foto: Archiv Jindřicha Šídla

Mladý Jindřich Šídlo se raduje z titulu Bohemians.

Jeden z klíčových obránců Bohemky Jiří Ondra zavzpomínal na to, jak rozjaření diváci na hrací ploše strhávali z hráčů dresy. Díky Jiné lize se dozvíte, kdo z fanoušků obtěžoval nemístnými poznámkami za brankou tehdejší gólmanskou jedničku Bohemians Zdeňka Hrušku.

Hlavními hosty premiérového dílu Jiné ligy byly slavné tváře z Ďolíčku, autor bělehradské penalty Antonín Panenka, který mistrovskou sezonu propásl, a herec a fanoušek Bohemians v jedné osobě Ivan Trojan. Vyjmenovat mistrovskou sestavu klokanů se pro něj ukázalo být hračkou!

Jiná liga a její tři moderátoři.

Ve čtrnáctideníku Jiná liga nechybějí ani atraktivní rubriky. Luděk Mádl oblékl bílý plášť a spolu s profesorem Františkem Zahálkou a dvěma šikovnými „figuranty” z pražské Sparty ve „Fotbalové laboratoři” rozpitvali legendární přímý kop Roberta Carlose ze zápasu Brazílie-Francie. Vzhledem ke stavu vlasové pokrývky pánů Šídla a Mádla to byl logicky Jiří Hošek, kdo se obětoval a nechal se ostříhat „na Neymara…”. Zjistil, že nechat si na hlavě vyrobit Ference Puskáse je v kurzu!

Reklama

Doporučované