Hlavní obsah

Jiří Drahoš zazpívá s The Tap Tap. Mikulášský koncert odhalí sochy členů v nadživotní velikosti

Rozhovor s Šimonem Ornestem, kapelníkem The Tap Tap.Video: Barbora Kalátová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Kapela The Tap Tap připravila na středu Mikulášský koncert. Na něm budou slavnostně odhaleny sochy členů v nadživotní velikosti. Na koncertě zazpívají známí hosté – například Xindl X nebo bývalý kandidát na prezidenta Jiří Drahoš.

Článek

Ve středu večer pořádá kapela The Tap Tap Mikulášský koncert pro rodiny. V pražském Karlíně chce přivítat nejen své fanoušky, ale i ty nejmenší. „Budeme hrát písničky z naší nové desky Noha na kolejích. Písničku Ředitel autobusu si s námi zazpívá Xindl X nebo novopečený senátor Jiří Drahoš. Bude s námi také zpívat čtyřicetičlenný dívčí sbor,“ uvedl kapelník Šimon Ornest v rozhovoru pro Seznam.

Ornest také řekl, že pro děti od čtyř do osmi let mají speciální program – jednotliví členové kapely se budou představovat v rámci projektu The Tap Tap dětem a zodpoví jim otázky ohledně handicapovaných, na které často neumí odpovědět rodiče.

Kapela chce upozornit hlavně na význam aktivit lidí s handicapem ve společnosti a význam toho, když lidé s handicapem nejsou jenom příjemci dávek. Celý rozhovor s kapelníkem Šimonem Ornestem si můžete poslechnout v úvodním videu.

Koncert bude ve středu od 18 hodin živě přenášet Televize Seznam a web Seznam Zprávy.

Reklama

Doporučované