Hlavní obsah

Kam investují čeští dolaroví milionáři?

První díl pořadu Byznys index o dolarových milionářích.Video: Petr Novotný, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jak vypadají a do čeho investují dolaroví milionáři a kolik jich přibylo v posledních letech v Česku? Nejen to se dozvíte v dnešním Byznys indexu, který tradičně doplní zajímavé reportáže a užitečné byznysové a investiční rady.

Článek

Bohatství dolarových milionářů se vloni dostalo přes 70 bilionů dolarů a do roku 2025 by se majetek dolarových milionářů mohl vyšplhat na více než 100 bilionů dolarů. Dolarového milionáře v kostce představí Zdeněk Přibyl, výkonný ředitel české pobočky poradenské společnosti Gapgemini, která každý rok dělá průzkum mezi světovými dolarovými milionáři, ten také přiblíží výsledek podobné studie mezi jejich českými soukmenovníky.

Podíváme se také, kolik miliard dolarů se vypralo přes největší dánský finanční ústav Danske Bank a přiblížíme, jaké peníze se točí v celosvětovém vesmírném byznysu.

Druhý díl pořadu Byznys index o dolarových milionářích.Video: Petr Novotný, Seznam Zprávy

Na závěr přidáme investiční rady od dvou matadorů kapitálového trhu, šéfky investiční společnosti společnosti Verdi Capital Kateřiny Zychové a člena představenstva Raiffeisenbank Jana Pudila.

Pořad Byznys

Pořad Byznys sledujte každý všední den na Televizi Seznam od 14 hodin a v reprízách od 18:15 a ve 22:30.

Reklama

Související témata:

Doporučované