Hlavní obsah

Kde má Ondřej Gregor Brzobohatý slabinu? A co uvařil přátelům a své ženě, Miss World Taťáně?

V bonusovém videu k pořadu Moje místa zjistíte, jak rád je Ondřej Gregor Brzobohatý v kuchyni. A ne ledajaké…Video: Radka Červinková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Že není oddaný jen klavíru a hudbě, dokázal v kuchyni mikulovského hotelu. Se svými kumpány, vítězi mezinárodního kuchařského klání v Singapuru, uvařil pro přátele i náš celý štáb speciální lahůdky. Jak sami uvidíte, v kuchyni i hořelo.

Článek

„Morava je místem, kde se cítím nejlíp, protože jsem Čechoslovák,“ říká syn legendárního herce Radoslava Brzobohatého. Proto ho také jeho kamarád, Petr Marcinčák, majitel vinic, považuje za Moraváka. Dohromady je dalo víno. A oba se shodují, že v tomhle moku je skutečně pravda.

Moravský sklípek s plným stolem dobrého jídla a pití a dokonce s cimbálovkou byl jedním z míst, které jsme v Mikulově navštívili. A Ondřej se svou ženou Taťánou, bývalou Miss World, nám zatancovali a zazpívali.

Co na Ondřeje Gregora Brzobohatého prozradili kolegové z Národního kuchařského týmu a kam talentovaného muzikanta přivedla jeho kulinářská vášeň, zjistíte v bonusovém videu v úvodu článku.

Jak se k „ nároďáku“ dostal, co je jídlocvična a proč je vaření týmová věc podobně jako fotbal? Ale také, proč je vaření Ondrovou meditací, jak souvisí s hudbou, se kterou míří vysoko, proč mu stačí tužka a papír na skládání, a kdo je jeho múzou a parťákem, se dozvíte v pořadu Moje místa ve středu ve 21 hodin.

Uvidíte zákulisí Hudebního divadla Karlín, jak vznikal muzikál Legenda jménem Holmes a vezmeme vás na Ondrovo tajné místo v Praze. A jako vždy budou následovat Intimní zpovědi.

Archiv starších vydání obou pořadů najdete na webu televizeseznam.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované