Hlavní obsah

Královská rodina má nové fotky z lesní zahrady. Na designu se podílela vévodkyně Kate

Vévoda a vévodkyně z Cambridge zveřejnili na svých oficiálních účtech na sociálních sítích nové fotografie jejich rodiny z návštěvy zahrady Královské zahradnické společnosti.Video: Daniela Kučerová, Twitter

 

Reklama

Vévoda a vévodkyně z Cambridge zveřejnili na svých oficiálních účtech na sociálních sítích nové fotografie jejich rodiny z návštěvy zahrady Královské zahradnické společnosti. Na designu zahrady se podílela sama vévodkyně Kate.

Článek

Britský královský pár vévody a vévodkyně z Cambridge se po čase objevil na veřejnosti i se svými třemi dětmi, princi Georgem a Louisem a princeznou Charlotte. Děti si vyzkoušely přírodní atrakce v nové londýnské zahradě, kterou pomohla navrhnout jejich matka, vévodkyně Kate. Prostor nese název „Zpátky k přírodě“ a jsou v něm nejrůznější dřevěné či kamenné atrakce, jezírka a potoky.

Série nových královských fotek, která v zahradě vznikla, například ukazuje nejmladšího prince Louise, jak se houpe na velké kouli z provazů, jeho starší sourozenci si pak smáčejí nohy v jednom z potoků v zahradě.

Vévodkyně Kate pro britská média uvedla, že je velkou zastánkyní přírody a zajímá se, jaké má dopady na tělesné i duševní zdraví. „Opravdu mám pocit, že příroda a venkovní aktivity mají obrovský přínos pro naši duševní pohodu, zejména pak pro děti. Doufám, že toto lesní prostředí, které jsme vytvořili, bude inspirací pro rodiny, děti a komunity, aby trávily čas venku, užívaly si přírodu a společný čas trávily kvalitně,“ uvedla vévodkyně z Cambridge pro BBC.

Na počest matky prince Williama, zesnulé princezny Diany, rostou v nové zahradě její oblíbené květiny. Zahrada se veřejnosti otevře v úterý.

Reklama

Související témata:

Doporučované