Hlavní obsah

Model Petr Havránek: Šel přehlídku s Naomi Campbell, přesto svou budoucnost v modelingu nevidí

Petr Havránek je v zahraničí velmi úspěšný. A ještě natáčel klip známému zpěvákovi. Kterému?Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jednadvacetiletý Petr Havránek se modelingu věnuje od šestnácti. Tehdy si chtěl najít brigádu a vydělat si nějaké vlastní peníze a jako první se mezi inzeráty objevila nabídka modelingové agentury.

Článek

„Poslal jsem tam fotky, jel se tam podívat a ani nevím, jak se to stalo a odjížděl jsem se smlouvou v ruce,“ tak Petr Havránek zavzpomínal na první kontakt s modelingem. Záhy odjel do Asie, kde se věnoval hlavně focení katalogů a s drobnými pauzami tu žil několik let. Teď se pohybuje především v Miláně a častěji chodí po přehlídkách. Na jedné z nich se dokonce ocitl na jednom mole spolu s Naomi Campbell.

I po pěti letech v modelingu však přiznává, že mu jeho život připadá jako sen. A jediné, co ho občas trápí, je pohled lidí na jeho profesi: „Lidé si myslí, že když jsem model, vždycky musím být perfektní - a někdy automaticky předpokládají, že všichni v modelingu jsou hloupí.“

Kromě toho, že je Havránek úspěšný ve světě módy, věnuje se také focení a natáčení. Kterému známému zpěvákovi natáčel klip? Na to se podívejte v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované