Hlavní obsah

Monika Leová o České Miss: Myslela jsem si, že mám finálovou desítku jen oživit

Bývalá miss a modelka, nyní především moderátorka Monika Leová ve studiu Slavní: O šikaně v dospívání.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

V roce 2013 se stala českou Miss Earth a hned o dva měsíce později dostala nabídku na moderování zpráv. Od té doby se Monika Leová věnuje modelingu i moderování.

Článek

Dnes už sama říká, že dřív pro ni byl modeling zdrojem obživy a momentálně spíš zábavou, kde se setkává s kamarádkami: „Focení a fotky jsou pro mě spíš takové hezké památky. Třeba až jednou zestárnu a děti mi nebudou věřit, že jsem takhle vypadala, tak je to důkaz.“

I když jí dnes její vzhled spousta žen závidí, ona se sebou dřív spokojená nebyla. Dospívání na malém městě nebylo jednoduché a kvůli exotickému vzhledu se často stávala terčem posměchu. Vše se změnilo s účastí v České Miss: „Když jsem se dostala do té finálové desítky, tak jsem to zase brala tak, že jsem tam pro osvěžení té desítky. Na vítězství jsem nepomyslela, to jsem si myslela, že už bude pro Českou republiku moc. Že holka s asijskými kořeny, že to Česko nepřijme. Ale ukázalo se, že je to úplně naopak,“ vysvětlila Leová.

Kde jí Česká Miss otevřela dveře a jak se cítí jako vdaná paní? To zjistíte v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované