Hlavní obsah

MS ve vodním slalomu skončilo, nejvíce medailí si odvezli čeští kajakáři

MS ve vodním slalomu skončilo, poslední den byl pro Česko bez medailí.Video: Lukáš Marek

 

Reklama

Mistrovství světa ve vodním slalomu ve francouzském Pau skončilo sobotním závodem kajakářek a singlkanoí. Jedinou českou finalistkou byla v sobotu Kateřina Kudějová, která skončila na pátém místě. Celkově jsou ale Češi dohromady s šesti medailemi nejúspěšnějším národem mistrovství světa.

Článek

Poslední den mistrovství světa ve vodním slalomu ve francouzském Pau nepřinesl českým reprezentantům žádnou medaili. Jedinou českou zástupkyní ve finále byla Kateřina Kudějová, která skončila s jedním dotykem na pátém místě.

Celkově byla ale Česká republika na mistrovství úspěšná. Dohromady ve Francii česká výprava získala šest medailí. Jednu zlatou medaili vyhrál v hlídkách tým kajakářů ve složení Jiří Prskavec, Ondřej Tunka a Vít Přindiš. Bronz přidal tým singlkanoistek ve složení Tereza Fišerová, Monika Jančová a Eva Říhová.

Z kategorie C2 mix si bronz odvezli Veronika Vojtová a Jan Mašek. Stříbrnou medaili vybojovala v kategorii C1 Tereza Fišerová. V kategorii K1 se mistrem světa stal Ondřej Tunka a hned za ním, na druhém místě, skončil Vít Přindiš.

Reklama

Související témata:

Doporučované