Hlavní obsah

Muzikálový herec Laco Hudec Šubrt chce být otcem. Chystá se svým partnerem adopci ve Vídni

Laco Hudec Šubrt o muzikálové scéně v Česku. Prozradil také, co ho čeká v létě.Video: Mikuláš Pejcha

 

Reklama

Muzikálový herec Laco Hudec Šubrt umí pět světových jazyků. Zpívá v Česku, na Slovensku, svůj domov ale našel ve Vídni. A právě v hlavním městě Rakouska se se svým partnerem chystá na adopci dítěte.

Článek

„Procházíme adopčním procesem ve Vídni. Možná se v nejbližší době staneme rodiči,“ prozradil exkluzivně ve studiu Slavných.

I když má teď Laco od zkoušení muzikálů dvouměsíční letní pauzu, moc dlouho doma nepobude. Od konce srpna se na divadelní prkna znovu vrací: „Čeká mě poslední část zkoušení muzikálu Kočky.“

Do světa showbyznysu se Laco dostal v 19 letech, kdy v Praze vyhrál konkurz do muzikálu Rebelové. „Muzikálová scéna se od té doby hrozně změnila, je hrozně moc nových produkcí. Když jsem začínal, hráli jsme od úterý do neděle, denně, byly tři produkce - a dneska je jich 15 nebo 20.“

Záleží prý také na tom, na co je daná produkce zaměřená. „Některé si vybírají snazší cestu tím, že obsazují slavné lidi. Jiné jsou takové, že berou míň slavné, ale o to jsou ti herci a tanečníci šikovnější,“ doplňuje Šubrt, který v několika muzikálech také účinkuje.

Kam se Laco chystá na dovolenou? To prozradil v úvodním videu. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Laco Hudec Šubrt

Doporučované