Hlavní obsah

Nejbrutálnější zločin roku: Šli si pro miliony, místo loupeže zavraždili rodiče a jejich dcery znásilnili

Když celou rodinu svázali, Topinka podle obžaloby z místa odešel. Benák pak oba rodiče umlátil k smrti a obě nezletilé dcery znásilnil. Před chatou se pak zastřelil.Video: Hanuš Hanslík, Seznam Zprávy

 

Reklama

Krajský soud v Ústí nad Labem začal řešit jeden z nejhrůznějších a nejbrutálnějších zločinů letošního roku. Jde o vraždu manželů a znásilnění jejich dcer v chatové kolonii poblíž Ústí.

Článek

Jaroslav Topinka s Miroslavem Benákem na začátku letošního ledna vnikli v noci do chaty, kterou její majitelé využívali k trvalému bydlení. V chatě byli manželé se svými třemi dětmi, synem a dvěma dcerami.

Celý průběh zločinu popsal před soudem podrobně státní zástupce při čtení obžaloby. Na to nejdůležitější z obžaloby se můžete podívat v přiloženém videu.

Benák byl přesvědčen, že majitelé mají v chatě osm milionů korun, které chtěl získat. Topinkovi slíbil za pomoc půl milionu.

Když celou rodinu svázali, Topinka podle obžaloby z místa odešel. Benák pak oba rodiče umlátil k smrti a obě nezletilé dcery znásilnil. Před chatou se pak zastřelil. Proto před soudem stojí jen Topinka.

Za zbavení osobní svobody a omezování osobní svobody mu hrozí až šestnáct let vězení. Od svého zadržení je ve vazbě.

Reklama

Doporučované