Hlavní obsah

Nejhorší jsou castingy, pak si to hlavně užívejte, radí finalistkám České Miss Hanka Svobodová

Rozhovor s první českou vicemiss z roku 2008.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Hanka Svobodová je první českou vicemiss 2008. Přípravy na Českou Miss 2018 jsou nyní v plném proudu. I ona před deseti lety prošla stejným kolotočem.

Článek

Finalistky České Miss v těchto dnech absolvují soustředění, učí se správně chodit, také fotí profesionální fotografie. „Pro nás finalistky ale byly vždycky nejhorší ty castingy. Než jsem se dostala do top10, tak to bylo nejhorší, potom jsem si soutěž jenom užívala,” říká Hanka Svobodová.

Nejobávanější disciplínou finalistek soutěže je promenáda v plavkách. Jak na tom byla Hanka? „Zrovna dneska jsme viděla svoji postavu v plavkách před deseti lety a myslím, že to bylo docela dobré. Já jsem tu postavu nikdy moc neřešila. Je fakt, že časy se změnily, bohužel,” směje se Hanka, která je už čtyři roky maminkou čtyřletého Sebastiana.

Modelingu se již nevěnuje. „Na ten svět musí být člověk stavěný, což já úplně nejsem. Měla jsem toho plné zuby. Do toho přišel můj expartner, pořídili jsme si miminko a já jsem byla nejšťastnější na světě. Po čtyřech letech mi skončila mateřská, mám skvělou práci a jsem spokojená.”

Finalistkám letošní České Miss radí Hanka Svobodová, ať si soutěž hlavně užijí. „Nezáleží na tom, jestli vyhrají, ale jak se k tomu postaví. Je to skvělý zážitek.”

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované