Hlavní obsah

Od nálepky druhá Bartošová jsem se distancovala. Teď Hübsch prověří svůj talent v pěvecké show

Zpěvačka Kamila Hübsch ve studiu Slavných.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Zpívá, hraje na klavír, kytaru, má za sebou dvě úspěšně vydaná CD. Zpěvačka Kamila Hübsch se divákům dostala do povědomí především jako „druhá Iveta Bartošová“. Nálepku se teď ale chystá strhnout, přihlásila se totiž do velké pěvecké show.

Článek

„To vzniklo úplně samo, spíš od mých fanoušků, já jsem se tady od té nálepky ‚nová Iveta‘ distancovala, ale vždycky po představení za mnou fanoušci chodili a říkali, že jim ji hodně připomínám,“ prozrazuje zpěvačka.

I když se jako druhá Iveta Bartošová necítí, ve studiu Slavných přiznala, že jí byla velkým vzorem. Několik zpěvaččiných písní dokonce nazpívala. „Mám ráda písničky Ivety. Zrovna třeba k písničce O lásce jsem si i sama doma natočila klip. Dala jsem si mobil před sebe a natočila to,“ usmívá se.

Sexy zpěvačka s uhrančivýma očima teď chystá novou zahraniční spolupráci s rakouským skladatelem Hubertem Molanderem, který spolupracoval třeba s takovými hvězdami, jako jsou DJ BoBo, DJ Ötzi nebo Beatrice Egli. „Máme spolu naplánovanou novou písničku, bude v němčině a také v češtině.“ Od září milovnice popu a pop šlágru navíc naskočí do pěvecké show televize Nova Hlas Česko Slovenska. „Věřím, že mě to trochu na pěvecké scéně zviditelní,“ uzavírá.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované