Hlavní obsah

Olga Königová prozradila, jak zvládá profesi zpěvačky a zubařky

Olga Königová ve studiu Slavných.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvačka a zubařka. To jsou dvě profese, kterým vládne Olga Königová. Ve studiu Slavných prozradila kromě jiného také to, která profese je výdělečnější.

Článek

„Určitě ta zubařina. Zpívání je fajn. Určitě je to skvělá součást mého života, která mě moc baví, ale pokud se bavíme o výdělečnosti, tak ta je na misce té zubařiny,“ říká zpěvačka a zubařka Olga Königová.

Ačkoliv rozmanitou cestu životem Olga neplánovala, je se svým renesančním stylem života velmi spokojená.

„Je určitě zajímavá ta rozmanitost, ale určitě to nebyl program. Nebylo to tak, že bych si řekla, že můj život musí být rozmanitý a udělám to tímto způsobem. Ale je pravda, že když se na to podívám, kolik těch směrů mě provází, je to vlastně zábavné,“ říká Olga Königová.

S kapelou Ille funguje zpěvačka už přes pět let a nyní jim vychází nové album.

„Říkáme, že jsme indie-popová kapela, což je jednoduché, ale zároveň to není úplně přesné. Máme melancholické texty, které se hodně týkají vztahů. První deska byla hodně smutná, druhá deska je už více s nadhledem. Fanoušci už se na ni docela těšili. Měli jsme mezi vydáním první a druhé desky pětiletou pauzu. Setkáváme se teď s vřelým přijetím desky, a to nás těší,“ říká Olga Königová.

Více o zpěvačce, jejím životě a plánech se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované