Hlavní obsah

Dálnice D1 je stěží průjezdná. Na většině míst stále sněží

Na dálnici D1 se od čtvrtečního rána tvoří několikakilometrové kolony.

 

Reklama

Počasí komplikuje situaci na dálnici D1, řidiče trápí sníh i kluzká vozovka.

Článek

Na dálnici D1 se tvoří kolony, dopravní situaci ztěžuje místy vytrvalý sníh, který komplikuje viditelnost. V některých úsecích zhoršují sjízdnost kluzká vozovka nebo rozbředlý sníh. Ředitelství silnic a dálnic varuje před ledovkou a vyzývá k průjezdu se zvýšenou opatrností.

Dopravní situaci jsme sledovali online:

13:45 - Kde je doprava omezená

Na většině míst D1 stále zhoršují viditelnost přeháňky, místy vydatné sněžení. Omezení z důvodu porouchaného vozidla na 99,8. a 99,5. kilometru ve směru do Prahy stále platí.

12:53 - Kde je doprava omezená

Na 99. kilometru ve směru do Prahy stojí porouchané vozidlo. Řidiči musejí očekávat zdržení. Odstavný pruh není průjezdný.

11:52 - Kde je doprava omezená

Na 111. a 110,5 kilometru ve směru do Prahy stojí porouchaný kamion, vozovka je neprůjezdná. Mezi 113. a 101. kilometrem ve směru na Prahu se tvoří kolony. Platí zvýšené nebezpečí vzniku nehody.

D1 hodinu po hodině: Za jak dlouho se z Brna dostanete do Prahy?

10:38 - Aktuální předpověď

10:25 - Kde je doprava omezená

Na 124. kilometru dálnice D1 ve směru do Brna brzdí dopravu stojící vozidlo, omezení se týká úseku mezi Jihlavou a Velkým Meziříčím. Kolony se tvoří mezi Humpolcem a Jihlavou. Několik stojících vozidel v řadě za sebou komplikuje dopravu i kousek za Jihlavou mezi 107. a 101. kilometrem ve směru na Prahu.

Reklama

Doporučované