Hlavní obsah

Otitulkovali jsme Pavla Novotného. Jinak tohle video nezvládnete

Neboli Václava Dolejšího: Natáčíme politiky při práci a mezi voliči. Dnes Pavel Novotný z ODS, starosta Řeporyjí.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Varování: Po zhlédnutí tohoto videa vás může bolet hlava. Pavel Novotný mluví rychle jako kulomet, skáče z tématu na téma, ani na vteřinu nezavře pusu, chvíli neposedí.

Článek

Sám sebe označuje za „magora“ a říká, že ve čtyřtisícové vesnici na okraji Prahy si teď „hraje na šerifa“. Profesionální provokatér Pavel Novotný, oficiálně starosta Řeporyjí, je dnes z marketingového pohledu nejviditelnějším politikem ODS.

To on se dostane do hlavního programu ruské televize, kde Rusům řekne, že jsou směšní. Na stranickém kongresu seřve z pódia své vážené spolustraníky v sále, že nic nedělají a na rozdíl od něj se neumějí dostat do médií. On nejede do ústředí ODS, to se předseda Petr Fiala jede podívat k němu na radnici.

Reportér Seznam Zpráv Václav Dolejší se své sérií videí pod názvem Neboli pokusil zjistit, jak Novotný funguje a jak přemýšlí. Ví, že někteří lidé ho mají za šaška a vůbec mu nerozumí.

„Oni řeknou: je nafetovanej. Ne, já takhle prostě normálně působím,“ říká Novotný a jako „důkaz“ vytahuje ze šuplíku svého stolu ve starostovské kanceláři dva „tripy“, dvě dávky drogy LSD.

„Vždycky jsem ji miloval a pořád miluju, jenže teď na to nemám čas, protože k tomu potřebujete alespoň tři dny volna. A to jako starosta nemám,“ vysvětluje.

Co tedy řeší? Pořad Neboli s Pavlem Novotným najdete v úvodním videu. Redakce rovněž připravila rozbor Novotného reálné práce, který bude následovat.

Reklama

Doporučované