Hlavní obsah

Panenky pomohou dětem, Zažijte venkov v Praze a jak vypadá přirozený pohyb

Ranní vysílání Televize Seznam (4. 10. 2019).Video: Seznam.cz, Seznam Zprávy

 

Reklama

Programové tipy z Rána na Seznamu 4. 10. 2019.

Článek

7:00 – Zprávy

7:06 – V sobotu přijede do Prahy venkov. V Botanické zahradě Praha budete moci zažít nevšední den, kdy se například představí pouliční umělci a uvaří vám skuteční farmáři. Festival Slamák představí jeho organizátorka Zdenka Chocholoušová.

7:11 – Radek Hrdina živě: Jízda na koni v dámském sedle

7:17 – Co píší weby Seznamu

7:19 – Narodit se a vyrůstat s rodiči patří mezi nejkrásnější chvíle našich životů. Bohužel je stále mnoho dětí, které takové štěstí nemají. Představíme jedinečný projekt, který právě dětem bez rodin pomáhá. A stačí k tomu málo – panenka a její šaty. Vysvětlení doplní designérka a návrhářka Hermine Khalaf Pogosyan a ředitel pořádající organizace František Anděl.

7:44 – Infoservis: Jak pomáhá saunování a další wellness procedury

8:00 – Zprávy

8:05 – To, že pohyb pomáhá našemu zdraví, je známá věc. Nemusíte nutně běhat nebo chodit bruslit, aby vám bylo lépe nebo jste zhubli. Stačí, když se budete pohybovat často a přirozeně. Jak na to, prozradíme se studentem pohybu a pohybovým koučem Janem Novosadem.

8:25 – V Ostrově u Karlových Varů probíhá už 51. ročník Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana. Koná se už od roku 1969. Vždy na podzim se do Ostrova sjíždějí hvězdy stříbrného plátna a ostatní filmoví tvůrci. Filmové a televizní projekce doplňuje bohatý doprovodný program. Více nejen o programu s pořadatelem festivalu Miroslavem Očenáškem a také s místostarostou Ostrova Markem Poledníčkem.

8:40 – Výleťák: Procházka kolem Krnova

Reklama

Doporučované