Hlavní obsah

Policisté na Floridě museli vyprostit zpod auta dvoumetrového aligátora, ten se ale jen tak vzdát nechtěl

Policisté na Floridě vyprošťují aligátora zpod auta. Video: Pasco Sheriff's Office

 

Reklama

V oblasti Sable Ridge na Floridě jeden z místních obyvatel nahlásil na policii nález 2,5metrového aligátora. Ten se ale schovával pod jeho autem, a policisté tak museli zahájit záchrannou akci.

Článek

Policisté na Floridě zasahovali u zvláštního případu. Museli vyprostit 2,5metrového aligátora, který se rozhodl ukrýt pod autem jednoho z místních obyvatel. Majitel volal místní kanceláři šerifa poté, co zvíře objevil pod svým vozem.

Policejní stanice Pasco Sheriff's Office poté zveřejnila na svém Facebooku video z celé akce, kde je vidět, že policisté neměli lehký úkol. K odchycení zvířete musel být přivolán specializovaný lovec aligátorů a potřeba byla i jasná taktika. Aligátor se ale nechtěl své svobody vzdát a předvedl nespočet kotoulů, kdy celá scéna připomínala spíše koňskou drezuru. Ze spárů lovce se ale nedostal.

Na Floridě je odchytávání takových zvířat jedna ze součástí policejní práce, je tedy důležité, aby i policista věděl, jak na to.

Aligátor byl nalezen v oblasti Sable Ridge na Floridě. Policejní stanice zveřejnila záznam akce a okomentovala ho s tím, že většina Floriďanů nemusí chovat aligátory jako své domácí mazlíčky, ale mají jich na dvorku tolik, že je mohou považovat za členy rodiny.

Reklama

Související témata:
Aligátor

Doporučované