Hlavní obsah

Poprocková skupina Lucie zakončí akci Praha Září

Foto: Getty Images

Ilustrační snímek.

Reklama

Na Výstavišti se v pondělí na závěr festivalu Praha Září uskuteční koncert poprockové skupiny Lucie. Organizátoři oznámili, že i přes hygienická opatření se na scéně na Křižíkově fontáně a na technickém zajištění zvuku nic nemění.

Článek

Pořadatelé místa k sezení očíslovali a snížili kapacitu akce na 2000 diváků s rozdělenými sektory, aby vyhověli současným požadavkům. V případě, že by se přesto koncert neuskutečnil, slíbili vrácení vstupného.

„Prosíme ty, kteří mají koncert v plánu, aby dorazili v pondělí včas, tak aby si vybrali svoje místo na sezení a nevznikla nám těsně před začátkem koncertu, to jest v osm hodin večer, u vstupu nějaká pro všechny nepříjemná fronta. Kvůli omezení kapacity je nyní v prodeji posledních asi 120 vstupenek,“ řekl organizátor koncertu David Gaydečka.

Akce Praha Září od 8. září nabídla na Výstavišti prostor s několika multifunkčními scénami, kde se střídaly velké pražské festivaly Designblok, Febiofest, Letní Letná, Metronome Prague Music & Arts Fair, Pražské jaro, Signal festival nebo United Islands of Prague. Koncert Lucie s názvem Jediný pražský koncert je součástí jejího finále.

Lucie vstoupila na hudební scénu první singlovou nahrávkou v roce 1988. V následujících šestnácti letech vydala sedm řadových studiových alb, dvě koncertní dvojalba a jeden výběr hitů. V letech 1999 až 2002 čtyřikrát získala prvenství v anketě Český slavík. Její poslední vydanou deskou je EvoLucie z roku 2018.

Reklama

Související témata:

Doporučované