Hlavní obsah

Pouť přijíždí na Seznam už podruhé: Na které tváře se v pokračování seriálu můžete těšit?

Pouť přijíždí na Stream.cz už podruhé.Video: Pavol Martaus

 

Reklama

Seriál Přijela pouť, který jste na Stream.cz a Televizi Seznam viděli poprvé v loňském roce, se stal natolik oblíbeným, že přicházely stále nové prosby o jeho pokračování. Tvůrci se rozhodli přání vyslyšet a už zanedlouho představí první díl druhé řady.

Článek

„Ústřední postavou toho pokračování je Daniel Dressler. S ním je tam z původní sestavy Michal Suchánek, Bára Mottlová a pak se tam objeví ten jeho malý bráška, kterého hrál Lukáš Veřtát,“ líčí režisér Petr Němeček. V nové sérii se naopak objeví Petr Jablonský, Eva Holubová a Matěj Dadák, ztvárňující druhou ústřední postavu.

„František Kulich pracuje v realitní kanceláři, která sídlí v Paláci kultury a tam se zrovna zkouší Dracula. A je tam Lucie Bílá, kterou on miluje. Předtím miloval Báru Basikovou a teď miluje Lucii Bílou. A kromě toho probíhá v Paláci kultury i kongres ODS, takže se to všechno spojí,“ prozradil Dadák něco málo z děje. A právě nekalé praktiky politických předáků a privatizační podvody jsou politickým pozadím, které v seriálu o devadesátých letech nemůže chybět. Jednoho z nejvýznamnějších politiků té doby Václava Klause ztvárňuje v seriálu Petr Jablonský.

Jak se na svou roli připravoval a jak on sám prožíval „devadesátky“? To už zjistíte v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní. Novou Pouť pak najdete na videoportálu TelevizeSeznam.cz.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované