Hlavní obsah

Pražskou Mrázovku uzavřelo hořící auto. Oheň poškodil zabezpečovací systém tunelu

Při nehodě byl jeden člověk zraněn a oheň vedle automobilu poškodil i zabezpečovací systémy tunelu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Několik jednotek hasičů zasahovalo v tunelu Mrázovka ve směru na Barrandovský most. Požár osobního automobilu způsobil škodu odhadem v řádu milionů korun.

Článek

Požár osobního auta uzavřel dnes před polednem pražský tunel Mrázovka. Při nehodě byl zraněn jeden člověk, oheň poškodil vedle vozidla i zabezpečovací systémy tunelu. Kolem 13:00 se podařilo tunel zprůjezdnit ve směru na Strahov, opačným směrem se doprava znovu rozjela kolem 14:45. Požár podle hasičů způsobila technická závada na voze, škoda bude v milionech korun. Vyplývá to z informací pražských hasičů a policie.

Vůz začal hořet v tunelu ve směru k Barrandovskému mostu kolem 11:40. Tubus byl od požáru silně zakouřen, proto byly krátce po sobě uzavřeny oba směry tunelu. Oheň likvidovalo několik jednotek pražských hasičů. Kolem 12:30 hasiči na twitteru uvedli, že požár uhasili a že požár vedle automobilu poškodil tamní zabezpečovací systémy.

Mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová řekla, že záchranáři po nehodě převzali do péče šestačtyřicetilého muže, který se nadýchal kouře. Při vědomí ho převezli do motolské nemocnice.

Reklama

Doporučované