Hlavní obsah

Pro děti jsme už trapní. Přestávám jim rozumět, jedou u nich teď drogy, říká youtuber Johny Machette

Mám obavy, že mi ujede vlak a přestanu rozumět technologiím, říká Johny Machette. Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

„Přestávám chápat to, co dětem přijde cool. Děti dneska chodí o přestávce ve škole foukat a rýsovat na záchod. Už i na školách se berou drogy,“ tvrdí jeden z nejvlivnějších lidí mezi mladými Johny Machette.

Článek

Ve studiu se sešel jeden z nejvlivnějších lidí mezi mladými Johny Machette a otec tří dětí a „nejstarší youtuber“ Jindřich Šídlo. V rozhovoru došlo na zajímavou debatu o tom, jak funguje tvorba pro YouTube, současný zábavní a hudební průmysl i spolupráce se značkami. Součástí tvorby youtuberů je totiž product placement a reklama. „Dávám si bacha na to, jakým způsobem se na veřejnosti prezentuji,“ dodává k tomu Johny Machette s tím, že si důkladně vybírá firmy, s kterými spolupracuje.

Jak to bude s budoucností youtuberů?

„První generace odpadává. Měli neuvěřitelná čísla, za která by se nemusel stydět televizní pořad. Dneska po některých z nich neštěkne pes,“ tvrdí Johny Machette v rozhovoru. Sám má prý obavy, že mu ujede vlak a nebude rozumět světu a technologiím kolem sebe.

Podívejte se na první část rozhovoru. Jaká videa jsou nejúspěšnější? A je těžké budovat svůj brand?

Jak se stát influencerem pro mladé? Odpovídá Johny Machette. Podívejte se na první část Osmičky. Video: Seznam Zprávy

Proč by spíše nespolupracoval s politickou stranou? Opravdu ho neláká mít vlastní pořad v televizi? Jak se na jeho tvorbu dívají rodiče? A jaká je budoucnost souboje YouTube a televize? Podívejte se na Osmičku.

Pořad Osmička sledujte v premiéře ve středu od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované