Hlavní obsah

Podcast 5:59 míří k Vltavě. Popluje s Tomášem Sedláčkem

Foto: Seznam Zprávy

Podcast 5:59 moderuje Lenka Kabrhelová.

Reklama

Tvůrci podcastu 5:59 s jeho moderátorkou Lenkou Kabrhelovou v čele míří na pražskou smíchovskou náplavku. V úterý 7. června se symbolicky v 17:59 setkají se svými posluchači a natočí také jeden speciální podcastový díl!

Článek

Trochu s obavami, ale hlavně s nadějí sledují členové podcastového týmu 5:59 předpověď počasí pro úterní večer. Rozhodli se totiž pro jednou přesunout své podcastové studio ze závětrného bezpečí redakce Seznam Zpráv přímo na vltavské vlny.

Na smíchovské náplavce na pontonu baru Pitchers se bude kromě debaty o podcastu 5:59, jeho vzniku a tematickém zaměření také natáčet. Speciálním hostem LIVE natáčení Lenky Kabrhelové bude ekonom a filozof Tomáš Sedláček. Tématem bude (nejen) ekonomická budoucnost světa, ale i výzvy, kterým jako lidstvo čelíme a budeme čelit v budoucnu.

Přijďte v úterý 7. června v 17:59 na smíchovskou náplavku debatovat o ekonomice i o podcastech a staňte se součástí speciálního dílu podcastu 5:59, který se jako bonusový objeví v aplikacích i na webu.

Pokud počasí nakonec zklame, nic se neděje, déšť nás nezaskočí, mokrá varianta je připravena!

Podcast 5:59 přibyl do podcastové rodiny Seznam Zpráv v dubnu letošního roku. Odstartoval speciální sérií z Pobaltí, kam vyrazila Lenka Kabrhelová s editorem Pavlem Vondrou, aby přinesli reportáže z míst, kde se ruská invaze na Ukrajinu bere v mnohém jinak než v Česku. Od 17. dubna začal podcast vycházet každý všední den, sem tam dvakrát a někdy i o víkendu.

Reklama

Související témata:

Doporučované