Hlavní obsah

Na festivalu Ladná Čeladná vystoupí Tata Bojs či Monkey Business

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: David Neff, Seznam Zprávy

Ilustrační foto.

Reklama

Na festivalu Ladná Čeladná vystoupí příští rok kapely Tata Bojs či Monkey Business. Hudební přehlídka se bude v beskydské obci Čeladná na Frýdecko-Místecku konat 2. a 3. srpna. ČTK to dnes řekl ředitel festivalu Jindřich Vaněk.

Článek

„Oba festivalové dny uvedeme kromě zvučných jmen také kapely a interprety, kteří se pohybují mimo hudební mainstream. Nabídka bude kvalitní a žánrově pestrá,“ uvedl Vaněk. Festival, který se orientuje především na rodiny s dětmi, nabídne spolu s hudbou také program pro mladší i starší děti. Chybět nebudou divadelní představení, tvůrčí i pohybové workshopy či sportovní stanoviště zaměřená na rozvoj motoriky a pohybových dovedností.

Pořadatelé už zahájili předprodej vstupenek. Oproti předchozímu ročníku se ceny zvedly. Dvoudenní vstupenku pro dospělého mohou zájemci zakoupit za 610 korun, jednodenní za 450 korun. Loni to bylo 560 korun a 420 korun. Pořadatelé tak podle Vaňka reagují na rostoucí náklady spojené s organizací festivalu. Zdražování podle něj zasáhlo všechny bez rozdílu.

„Největšími položkami v rozpočtu jsou náklady na techniku, pohonné hmoty a lidské zdroje. A významně rostou také náklady na program. Vzrostly požadavky na honoráře kapel, což nesouvisí jen s aktuálním zdražováním, ale jedná se také o důsledek let 2020 a 2021, v nichž došlo k útlumu akcí kvůli covidu,“ řekl ředitel festivalu.

Reklama

Doporučované