Hlavní obsah

Ročenka 2017: Kavárna, která se postavila Babišovi a milionový sázkařský podvod

Ročenka 2017: domácí události z března.

 

Reklama

Podívejte se na souhrn zajímavých domácích událostí z března 2017 očima reportérů Seznam Zpráv.

Článek

Letos v březnu vám naši reportéři ukázali, jak probíhala fiktivní lékařská vyšetření, jejichž vinou odtekly z VZP desítky milionů korun. Na případu pracoval reportér Vojtěch Blažek.

K jakým machinacím s veřejnými penězi docházelo v případu plzeňského autobusového depa, zjišťoval Karel Hrubeš. Sázkový podvod, kterým si neznámý pachatel přišel na bezmála čtyři miliony korun, se pokusil objasnit Radek Nohl.

Jiří Kubík vyzpovídal předsedkyni Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Danu Drábovou. Ve druhém rozhovoru pak se známou mezzosopranistkou Dagmar Peckovou probíral dubnovou premiéru kabaretní show Wanted.

Hanuš Hanslík se v březnu podíval na vilu Radovana Krejčíře, jejíž prodej zpomalili Krejčířovi právníci.

Reportér Pavel Cyprich pak navštívil kavárnu Paralelní Polis, která se postavila zákonu o elektronické evidenci tržeb. Jaroslav Gavenda zase sledoval soudní případ okolo vlastnictví statku po důstojníkovi prvorepublikové Československé armády Josefu Mašínovi.

V březnu se také řešil nekonečný seriál o zdravotním stavu lobbisty Romana Janouška. Reportér Radek Nohl se na detaily ptal Lukáše Trojana, Janouškova advokáta.

Klíčové momenty měsíce března na Seznam Zprávách jsme shrnuli v naší unikátní ročence.

Reklama

Související témata:

Doporučované