Hlavní obsah

Ronaldo opět nejlepší na světě, útočník Bolt a začátek světové série

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Výběr dnešních sportovních událostí Josefa Mačího.Video: Josef Mačí

 

Reklama

Nejdůležitější události ze světa sportu představuje redaktor Josef Mačí.

Článek

Cristiano Ronaldo se stal nejlepším hráčem světa a nechal tak za sebou oba konkurenty - Lionela Messiho a Neymara. Dominanci bílého baletu potvrdil Zinedine Zidane, který byl vyhlášen nejlepším trenérem. Ceremoniál měl i českou stopu. Cenu fair play získal brněnský Francis Koné. Ten pomohl při zápase zachránit život soupeři Martinu Berkovcovi.

Usain Bolt se chystá na novou kapitolu své sportovní kariéry. Chce prorazit jako fotbalista v Borussii Dortmund. Osminásobný olympijský vítěz a světový rekordman na 100 a 200 metrů potvrdil, že pozvání na zkoušku od vestfálského týmu stále platí. Bolt se ale potýká se svalovým zraněním, takže ho patrně uvidíme střílet góly na hrotu útoku až v příštím roce.

Dodgers, nebo Astros. Kershaw, nebo Verlander. V noci z úterý na středu začíná baseballová světová série. Ve finále se potkají nejúspěšnější týmy sezony Los Angeles Dodgers a Houston Astros. Tým z LA vyhrál naposledy v roce 1988 a letos vsadil na vítězství úplně vše, včetně nejvyšších výdajů za platy - v přepočtu přes 5 miliard korun. Astros světovou sérii nevyhráli nikdy a spoléhají na nadhazovače Justina Verlandera. Dodgers zase na hvězdného Claytona Kershawa. V hledišti mají ale Astros připravenou tajnou zbraň - manželku prvního nadhazovače, supermodelku a herečku Kate Uptonovou.

Reklama

Doporučované