Hlavní obsah

Saša Rašilov nás vzal do kostela, kde se ženil: Na jednu Ludmilu jsem se díval, druhou si vzal

Moje místa se Sašou Rašilovem: Tam, kde žije a pracuje oblíbený divadelní a filmový herec a jeho rodina.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pro Sašu a Lídu byla svatba důležitá, i když už měli roční dceru. „První svatbu jsem v kostele neměl, teď jsme se tak rozhodli, protože jsme oba věřící a myslíme si, že to vztah posiluje,” vysvětluje herec v kostelíku v Bratřejově.

Článek

V pořadu Moje místa, ve kterém slavní ukazují svá osudová místa, kde žijí a tvoří, vzal divadelní a filmový herec Saša Rašilov kamery Seznamu do kostelíka v Bratřejově na Valašsku. Tady si bral svou druhou ženu Lídu. Ne náhodou – Saša sem poblíž jezdil jako malý na prázdniny a Lída odsud pochází.

„I z organizačních důvodů to bylo praktické, protože moje rodina a kamarádi z Prahy rozhodně nepřevážili klan Němečků – všech příbuzných a kamarádů, je to velká mafie,” vysvětluje Saša.

A Lída doplňuje: „Bylo nás sto šedesát.”

Shodují se, že kamarádi z Prahy se v míře veselí rozhodně nenechali Valachy zahanbit.

Další zastávkou byla Kychová, kde Sašův tatínek – kameraman – natáčel seriál a o prázdninách vzal rodinu s sebou. Od té doby sem všichni jezdili na prázdniny a víkendy. Jak Saša vzpomíná na maminčinu mánii zavařit všechny borůvky z okolí? Naučil se od místních kluků chytat pstruhy do ruky? A v čem mu Lída připomínala dětské lásky v holínkách a v teplákách s vytahanými koleny? Zjistíte z úvodního videa.

A stejně tak to, co na Sašu prozradila starší sestra. Nebo jak jejich maminka vzpomíná na návštěvy zbraslavské pohotovosti se „živými” dětmi. Jak ochotně nám na natáčení tatínka půjčovala dvouletá Maruška a co Lídin tatínek říkal na to, že se dcera zamilovala do staršího ženatého muže, navíc herce z Prahy.

Pořad Moje místa Televize Seznam vysílá vždy ve středu ve 21 hodin, následují Intimní zpovědi. Starší vydání obou pořadů najdete na webu televizeseznam.cz.

Reklama

Doporučované