Hlavní obsah

Sestřih: Tottenham otevřel nový stadion a Manchester City znovu vede Premier League

Sestřih z 32. kola anglické Premier League.Video: Daniel Andrisák, DIGI Sport

 

Reklama

Sestřih z anglické nejvyšší soutěže vám přiblíží to nejdůležitější, co se stalo ve středečním 32. kole na ostrovech. Podívejte se na dominantní výkony favoritů, nový stadion za bezmála 30 miliard korun nebo nádhernou trefu belgické hvězdy Edena Hazarda.

Článek

Anglická liga pomalu míři do cíle, favorit na zisk titulu je stále Manchester City, který ve středečním zápase bez problémů porazil prozatím sestupující Cardiff a ještě ušetřil síly na semifinále FA Cupu, které sehraje v sobotu proti Brightonu. Na druhý Liverpool má ale tým trenéra Guardioly náskok pouhý jeden bod.

Důležitý zápas zvládla také londýnská Chelsea, která porazila na domácím stadionu Brighton a bodově se dotáhla na čtvrtý Arsenal. Blues zároveň využili zaváhání svého souseda v tabulce – Manchesteru United, který v posledním utkání prohrál s Wolves 1:2. Boj o evropské poháry je stále vyrovnaný. Čtvrtý Arsenal má zápas k dobru a 63 bodů. Pátá příčka by Chelsea s šedesáti třemi body zatím stačila na základní skupinu Evropské ligy. Do boje o poháry se ale ještě chce zapojit šestý Manchester United s 61 body.

TOP Fotbal živě

Sobota 6. 4. 18:15 živě na Televizi Seznam

Bayern Mnichov – Borussia Dortmund

Moderátor: Jiří Hošek

Expert: Luděk Mádl

Komentují: Jaromír Bosák a Radek Barkman

Výhru si připsal také Tottenham a nebyla to výhra obyčejná. Jednalo se o první vítězství na novém stadionu, který zatím nese název Tottenham Hotspur Stadium. Výstavba vyšla na částku pohybující se okolo jedné miliardy liber. Nový stánek se nachází v blízkosti bývalého stadionu White Hart Lane. Jedná se o jeden z nejmodernějších a největších stadionů nejen v Anglii, ale v celé Evropě. Nový domov londýnských Spurs bude v budoucnu hostit i zápasy americké NFL.

Sestřihy z anglické Premier League, italské Serie A, španělské La Ligy nebo německé Bundesligy můžete sledovat každé pondělí na Televizi Seznam v premiéře od 21:00.

Nezapomeňte také sledovat živé přenosy TOP Fotbal živě, kde vám nabízíme zdarma živé přenosy z nejlepších evropských soutěží.

Reklama

Doporučované