Hlavní obsah

Sněte ve velkém. Kvalitní spánek je startovní čárou ke skutečným výkonům

Foto: shutterstock.com

Kvalitní spánek vám dodá potřebnou energii do dalšího úspěšného dne

Reklama

Sny si můžeme plnit, pokud na to máme dost energie a kuráže. Alfou a omegou našich životních úspěchů je kvalitní spánek. Jak dosáhnout toho, abychom ráno byli „do růžova“ vyspaní a připravení vykročit do dalšího dne?

Článek

Kvalitní matrace je zárukou toho, že se ráno probudíme odpočatí a zrelaxovaní. Nedostatek spánku se může vážně podepsat na množství energie, produktivitě, emoční rovnováze a dokonce i na naší hmotnosti. Základem je matrace, která nám poskytne správnou oporu a pohodlí, umožní rychleji usnout, spát vydatněji a probouzet se skvěle připravení užít si den.

Kolik hodin spát a kdy?

Kolik spánku potřebujete?

Za noc byste se měli dostat do pěti spánkových cyklů. Jeden spánkový cyklus trvá 90 minut. Vynásobte to pěti a máte 7,5 hodiny spánku. Méně než 6 hodin je málo, více než 9 hodin je zbytečně moc. Optimální délka spánku je mezi 7,5 a 8 hodinami.

Kdy spát?

Nezáleží jen na délce spánku, ale i na jeho kvalitě a také na tom, v jaké části dne a noci spíme. Nejkvalitnější spánek totiž probíhá mezi desátou večerní a druhou hodinou ranní. V té době splácíme spánkový dluh z předchozího dne a teprve v následujících hodinách se tělo více věnuje regenerační činnosti.

Foto: dormeo.cz

Tajemství hlubokého spánku spočívá v kvalitní matraci a polštáři

Pokud náš organismus během spánku projde všemi pěti cykly, cítíme se ráno svěží a odpočatí. K tomu pomůže i kvalitní matrace. Matrace MLILY® jsou zárukou hlubokého spánku.

Jak vybrat kvalitní matraci?

Matrace MLILY® jsou připraveny splnit požadavky i náročných uživatelů. Vybírat můžete z pěnových či pružinových matrací, můžete se také zaměřit na tvrdost matrací. K dispozici jsou dokonce i matrace obohacené o výtažek ze známé byliny aloe vera.

Mezi hlavní parametry, na které je dobré se při výběru matrace zaměřit, patří:

  • tvrdost,
  • materiál, ze kterého je vyrobena,
  • počet zón pro dokonalé uvolnění těla,
  • rozměry,
  • cena.
Foto: dormeo.cz

Matraci si kupujete minimálně na sedm let, proto se určitě vyplatí investovat do kvalitního produktu

Partnerství snů. Jak spí fotbalové hvězdy z Manchester United?

MLILY® je hrdá na to, že je oficiálním globálním partnerem legendárního fotbalového týmu Manchester United. Odborníci na spánek z Dormeo ve spolupráci s regeneračním týmem Manchester United vyvinuli řadu, která pomáhá sportovcům rychleji se zotavit a zlepšit prevenci zranění.

DormeoVideo: dormeo.cz

Vyhrajte zájezd do Manchesteru v hodnotě 50 000 korun + dvě VIP vstupenky na zápas

Při zakoupení jakéhokoli výrobku získáte možnost vyhrát výlet do Manchesteru, dvě VIP vstupenky nebo další ceny každý týden.

Akce platí od 1. 4. 2024 do 12. 5. 2024!

Spěte jako největší legendy slavného Manchester United

Nejen matrace je pro spánek důležitá. Svou podstatnou roli během našeho snění hrají i polštáře. Polštáře Dormeo vám poskytnou oporu a vytvoří pocit, jako byste spali na obláčku. MLILY® anatomický Manchester United polštář nebo MLILY® klasický Manchester United polštář jsou vyrobené ve spolupráci s hráči Manchester United. Nyní si můžete užít spánek na stejném polštáři, na kterém spí nejlepší sportovci, a dopřát si odpočinek na té nejvyšší úrovni!

Jádro anatomického polštáře je vyrobeno z paměťové pěny, materiálu, který se přizpůsobí tvaru hlavy a krku. Poskytne dokonalou rovnováhu mezi přizpůsobivou oporou a pohodlím uvolňujícím tlak.

Cestujte s hlavou v oblacích

Pokud plánujete vyrazit na cestu, nezapomeňte si vzít jednu z nejdůležitějších věcí, která vám zpříjemní cestovní zážitek – dokonalý polštář pro pohodlí během celé cesty a v jakémkoli dopravním prostředku. MLILY® cestovní polštář je vyvinutý ve spolupráci se spánkovými experty Manchester United.

  • Přizpůsobí se různým polohám při spánku – ať už držíte hlavu přímo, na stranu nebo opřenou dozadu.
  • Je vyroben z paměťové pěny, díky čemuž se přizpůsobí konturám vašeho těla, reaguje na vaši tělesnou teplotu a poskytuje pocit jemného obejmutí pro bezkonkurenční pohodlí.
  • Tvar písmene U přinese dokonalou oporu vašemu krku a hlavě.
  • Má snímatelný a pratelný potah.
  • Jedna velikost padne všem – je možné přizpůsobení konkrétním obrysům vašeho krku.
Foto: dormeo.cz

Paměťová pěna rovnoměrným rozložením tlaku eliminuje tlak na problematické oblasti, které vedou k nepohodlí během cestování

Díky správně zvolené matraci i polštářům se váš život může opravdu zkvalitnit. Nezbývá, než to vyzkoušet na vlastní kůži!

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované