Hlavní obsah

Jak jel Andrej Babiš autobusem za voliči. Netradiční debata Deníku

Sledovačka lídrů, den třetí: Andrej Babiš cestoval autobusem Deníku do Všetat.

 

Reklama

Seznam Zprávy sledují v unikátním přenosu favority voleb. Den po dni v online streamu můžete jen u nás vidět živě, co právě dělají dva hlavní adepti na vítězství v říjnových volbách: Andrej Babiš a Lubomír Zaorálek.

Článek

Ze středečního programu Andreje Babiše

7:30 - rozdávání a autogramiáda knihy v Plzni

12:00 - setkání s obyvateli pečovatelského domu

15:45 - setkání s občany ve Všetatech

Do voleb zbývají zhruba tři týdny. Úterní ráno šéf hnutí ANO strávil v úřadu, kde mimo jiné na tiskové konferenci představil své úspěchy v čele resortu financí. „Měli jsme skvělé výsledky, já nejsem zvyklý chválit a přehánět, ale měli jsme skvělé výsledky,“ řekl doslova. Stihl ještě kulatý stůl v Hospodářské komoře a večer se zúčastnil Dne podnikatelů, kde se názorově utkal s lídrem ČSSD Lubomírem Zaorálkem.

Úterý bylo pro Sledovačku výjimečné. Stejně jako Andreje Babiše jsme sledovali také lídra ČSSD Lubomíra Zaorálka. A oba aktéři našeho přenosu se odpoledne potkali na společné předvolební debatě. Takže naše „sledovací“ týmy se setkaly v Praze.

Středeční Sledovačka Andreje Babiše:

16:05 - Cíl cesty

Autobus Deníku dorazil do Všetat na Rakovnicku. Tady probíhá debata s místními občany.

15:40 - Skoro dvě hodiny jízdy

Politici včetně Andreje Babiše jsou v autobuse Deníku už téměř dvě hodiny. Cestou přistoupil i „nespokojený občan”, obyvatel Řevničova. Debata probíhá i s ním. Cíl cesty jsou Všetaty na Rakovnicku.

13:30 - Babiš pojede autobusem

Andreje Babiše čeká jízda autobusem ve společnosti dalších lídrů ze středočeských kandidátek, například Jana Hamáčka (ČSSD). Debatu v autobuse organizuje redakce Deníku. Konečná bude ve Všetatech, kde šéfa hnutí ANO čeká setkání s občany tohoto středočeského města.

Sledovačka lídrů, den třetí: Andrej Babiš.

7:30 - Andrej Babiš na hlavním vlakovém nádraží v Plzni

Šéf hnutí ANO podepisuje svoji knihu „O čem sním, když náhodou spím“ a rozdává koblihy, pro které si nakonec přišlo na 200 lidí. Ještě úspěšnější byl Babiš s knihou. Tu si odneslo více než 350 potenciálních voličů.

Reklama

Související témata:

Doporučované