Hlavní obsah

Sluneční brýle Melanie Trumpové. „Zakrývá tím, když obrací oči v sloup nad řečmi manžela,” baví se internet

Nový módní doplněk první dámy USA. V poslední době téměř nesundává sluneční brýle z očí. Video: Kamila Bejlková

 

Reklama

Média i sociální sítě se baví tím, že první dáma USA Melania Trumpová čím dál častěji nosí sluneční brýle. A to i za tmy.

Článek

Šatník Melanie Trampové řeší média často. Glosují třeba nevhodnou obuv na let do hurikánem postižených oblastí nebo sako v hodnotě více než milionu korun.

V poslední době přišla na řadu další módní kontroverze. První dáma má na očích často nasazené sluneční brýle, a to i ve chvíli, kdy je tma. Naposledy se tak stalo po příletu z Las Vegas, Portorika i z Houstonu. Média se shodují, že časté zakrývání očí je u první dámy patrné od srpna, po návratu z dovolené v New Jersey. Ve všech uvedených případech bylo slunce dávno za obzorem.

Uživatelé Twitteru už nabízejí řadu teorií, proč se Melania za brýlemi schovává. Podle některých se stydí, podle jiných nechce navázat oční kontakt s oběťmi katastrof, podle dalších tím zakrývá zvedání očí v sloup nad řečmi svého chotě.  Na čem se ale spousta lidí shoduje, je, že při pohledu na americkou první dámu se nabízí slova slavné písně Coreyho Harta Sunglasess at night.

Reklama

Související témata:

Doporučované