Hlavní obsah

Pestrobarevné sako za více než milion korun. Melania Trumpová na summitu G7

Melania Trumpová si oblékla sako za více než milion korun.Video: Kamila Bejlková

 

Reklama

Na první den summitu skupiny G7 v sicilské Taormině si Melania Trumpová oblékla výrazné sako od návrhářů Dolce & Gabbana.

Článek

V nápadně barevném květinovém saku od italské módní značky Dolce & Gabbana se v pátek představila na summitu skupiny velkých světových ekonomik G7 na Sicílii první dáma Spojených států Melania Trumpová. Podle tiskových agentur měla manželka Donalda Trumpa na sobě sako, které se prodává za 51.000 dolarů (1,2 milionu Kč).

Cena saka módního domu Dolce & Gabbana, které měla Trumpová volně přehozené přes jednoduché bílé šaty, téměř dosahuje ročního příjmu průměrné domácnosti ve Spojených státech, jenž v roce 2015 byl 56.516 dolarů, podotkla agentura AP s odvoláním na americký statistický úřad.

Bílý dům podle agentury AP neodpověděl na dotaz novinářů, kolik bývalá modelka a manželka miliardáře Trumpa za sako zaplatila. Agentura nicméně zdůraznila, že americké první dámy nedostávají od vlády peníze na ošacení.

Pestrobarevné sako nápadně kontrastuje s modely, v nichž byla Trumpová doposud během první zahraniční cesty amerického prezidenta vidět. Do pátku totiž sázela především na černou barvu, jako například na setkání s papežem Františkem, kdy si v souladu s letitou vatikánskou tradicí oblékla černé krajkové šaty a vlasy měla zakryté rouškou. Také tento model pocházel z dílny milánských návrhářů Domenica Dolceho a Stefana Gabbany.

Na to, jak luxusní sako vypadá, se podívejte nahoře ve videu.

Reklama

Doporučované