Hlavní obsah

Smartphone speciálně od Seznamu je nově k mání v dalších e-shopech

Podívejte se na telefon Galaxy A40 v limitované edici Seznam.cz.Video: Aleš Černý, Seznam Zprávy

 

Reklama

Speciální limitovaná edice „Seznamáckého telefonu“ Samsung Galaxy A40 se prodává už dva měsíce.

Článek

První měsíc to bylo exkluzivně jen na Alza.cz. Následně se přidaly další e-shopy: TS Bohemia a Mobil Pohotovost. Nyní se distribuční síť opět rozšiřuje. V brzké době bude telefon k dispozici i v kamenných prodejnách Samsung.

V čem je telefon od Seznamu speciální? Hardwarově je to klasický Galaxy A40. Osmijádrový procesor, zadní fotoaparát v kombinaci 16 a 5 Mpix, přední s rozlišením 25 megapixelů, čtečka otisků prstů a slot na dvě simkarty. Displej o úhlopříčce 5,9 palce a hmotnost 140 gramů.

Telefon běží na operačním systému Android 9.0. Ten je ale vylepšený tím, že jsou do něj předinstalovány všechny aplikace od Seznamu.

Po zapnutí tak stačí jedno přihlášení a máte hned k dispozici jak e-mail od české internetové jedničky, tak další služby jako například Mapy.cz, Zboží, Jízdní řády, Sbazar, Sreality, Sauto a další.

Rychlý přístup bez nutné předinstalace je přes speciálně upravený smartphone i na prohlížeč nebo zpravodajství odSeznamu. Samozřejmostí je i aplikace Televize Seznam, aplikace pořadu Garáž nebo Proženy.cz.

Reklama

Doporučované