Hlavní obsah

Smartphone speciálně od Seznamu je nově k mání v dalších e-shopech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Podívejte se na telefon Galaxy A40 v limitované edici Seznam.cz.Video: Aleš Černý, Seznam Zprávy

 

Speciální limitovaná edice „Seznamáckého telefonu“ Samsung Galaxy A40 se prodává už dva měsíce.

Článek

První měsíc to bylo exkluzivně jen na Alza.cz. Následně se přidaly další e-shopy: TS Bohemia a Mobil Pohotovost. Nyní se distribuční síť opět rozšiřuje. V brzké době bude telefon k dispozici i v kamenných prodejnách Samsung.

V čem je telefon od Seznamu speciální? Hardwarově je to klasický Galaxy A40. Osmijádrový procesor, zadní fotoaparát v kombinaci 16 a 5 Mpix, přední s rozlišením 25 megapixelů, čtečka otisků prstů a slot na dvě simkarty. Displej o úhlopříčce 5,9 palce a hmotnost 140 gramů.

Telefon běží na operačním systému Android 9.0. Ten je ale vylepšený tím, že jsou do něj předinstalovány všechny aplikace od Seznamu.

Po zapnutí tak stačí jedno přihlášení a máte hned k dispozici jak e-mail od české internetové jedničky, tak další služby jako například Mapy.cz, Zboží, Jízdní řády, Sbazar, Sreality, Sauto a další.

Rychlý přístup bez nutné předinstalace je přes speciálně upravený smartphone i na prohlížeč nebo zpravodajství odSeznamu. Samozřejmostí je i aplikace Televize Seznam, aplikace pořadu Garáž nebo Proženy.cz.

Doporučované