Hlavní obsah

Smartwings začaly nově létat z Prahy do Nice, obnovily i linku do Valencie

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Reklama

Letecká společnost Smartwings dnes zahájila provoz nového spojení z Prahy do francouzského Nice. Přímá linka do letoviska Francouzské riviéry bude létat dvakrát týdně.

Článek

Dopravce obnovil také lety do španělské Valencie. V současné době Smartwings létá z Prahy do 51 destinací a do dalších 14 míst z Brna a Ostravy.

„Naše nabídka destinací i počet letů neustále narůstají. I přes stále se měnící epidemiologická opatření realizuje skupina Smartwings jen během tohoto týdne z českých letišť více než 300 letů do pěti desítek destinací,“ řekl obchodní ředitel Smartwings Peter Šujan.

Lety do Nice budou fungovat vždy ve čtvrtek ráno a v neděli večer. Podle pražského letiště nová linka do Francie otevře další možnosti pro příjezdový cestovní ruch. Očekává se, že ji budou využívat nejen Češi pro cesty ke Středozemnímu moři, ale také francouzští turisté.

Do Valencie budou Smartwings létat také dvakrát v týdnu.

Smartwings nyní z Prahy létají do 51 míst v Řecku, Španělsku, Itálii, Francii, Portugalsku, Bulharsku, Chorvatsku, Izraeli, Egyptě, Turecku, Albánii, Tunisku, na Kapverdách, ve Velké Británii a Rusku. Z Brna a Ostravy nabízí Smartwings lety do 14 destinací v Řecku, Bulharsku, Egyptě, Turecku, Tunisku a Španělsku. Napříklat do Řecka Smartwings z České republiky vypravují více než 90 letů týdně.

Smartwings zároveň kvůli epidemiologické situaci v jednotlivých zemích a uvolňování cestovních opatření nabízí klientům u všech stávajících a nových individuálních rezervací možnost změnu termínu do konce roku zdarma.

Reklama

Související témata:

Doporučované