Hlavní obsah

Smutné pondělí: Pocta Tomáši Dusilovi

Satirický pořad Šťastné pondělí se loučí se svým spoluzakladatelem Tomášem Dusilem. Kamarádem, který měl rád klid v přírodě.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

Satirický pořad Šťastné pondělí se loučí se svým spoluzakladatelem Tomášem Dusilem. Kamarádem, který si liboval v nových technologiích, ale nejraději byl úplně sám v přírodě.

Článek

Tomáš Dusil byl jako kameraman, režisér, střihač a kreativec součástí týmu Seznam Zpráv od jejich vzniku v roce 2016. Byl tím, kdo vtiskl podobu oblíbenému satirickému pořadu Šťastné pondělí Jindřicha Šídla.

Ve věku 53 let náhle zemřel - a my teď všichni na Tomáše myslíme, protože bez něj by nikdy žádné Šťastné pondělí neexistovalo. Budeme se snažit, aby pořad i nadále pokračoval.

Podívejte se na speciální díl Šťastného pondělí. V úvodu uvidíte Tomáše v díle z loňského března. Tehdy se štáb rozhodl využít toho, že byl Jindřich nemocný, a ve speciálním vydání nechal nahlédnout do redakční kuchyně.

Pak uvidíte Tomášovu poslední reportáž - to když s Jindřichem točili alternativní projev k 28. říjnu.

A nakonec vám prozradíme jednu věc. Tomáš si nesmírně vážil vás diváků, což se nevylučuje s tím, že nejraději byl úplně sám v přírodě. Denně chodil na dlouhé desetikilometrové procházky kolem Kutné Hory. A aby nevyšel ze cviku, občas u toho něco natočil a sestřihal. Během té procházky.

To byl Tomáš Dusil v kostce.

Reklama

Související témata:

Doporučované