Hlavní obsah

Jágr ohlásil svoji poslední sezonu. Chce se na ni dobře připravit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Michal Šula, Seznam Zprávy

Česká hokejová legenda Jaromír Jágr.

Reklama

Fanoušci Jaromíra Jágra se mohou těšit na připravovanou knihu i film. Hokejovou legendu čeká podle jeho slov poslední hráčská sezona. Ta bude v barvách Rytířů Kladno. Klubu, který vlastní.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Nejstarší profesionální hráč a střelec v historii hokeje Jaromír Jágr po skončení baráže o extraligu mezi Kladnem a Vsetínem v rozhovoru pro CNN Prima News naznačil, že má konkrétní plány do své budoucnosti.

„Uvidíme, jak dopadne baráž, ale pokud by dopadla dobře a my jsme zůstali v extralize, máme takový plán natočit mou poslední sezonu,“ uvedl Jágr v pořadu Showtime.

Vzhledem k tomu, že se Rytířům Kladno povedlo v extralize udržet, plánuje se Jágr udržovat v dobré kondici na svoji poslední sezonu v profesionální kariéře. „Chtěl bych se pokusit připravit fyzicky co možná nejlépe. Já pořád říkám, že se připravím, pak se nikdy nepřipravím. Ale opravdu profesionálně bych se chtěl připravit na poslední sezonu,“ uvedl Jágr.

Novinářům hrající majitel klubu řekl, že souboj s vítězem první ligy byl pro Rytíře existenční, a největší kredit za úspěch připsal gólmanovi Adamu Brízgalovi, informuje CNN Prima News.

V rozhovoru Jágr také potvrdil, že již deset let píše knihu a také natáčí film s Petrem Větrovským. „S Petrem jsme začali natáčet před čtyřmi roky, takže jsem mu to trochu prodražil,“ cituje CNN Prima News Jágrovu narážku na stále prodlužovanou kariéru. V natáčení plánuje pokračovat i ve své nyní už pravděpodobně poslední sezoně.

Reklama

Doporučované