Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Omlouváme se SPD. V jednom letos jasně vyhráli

Studio Jablunkov: detašované pracoviště Šťastného pondělí pro konzumní zprávy.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

I v nové sezoně vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. Pravidelný výběr glosovaných konzumních zpráv z domova i ze světa Konstantina Sulimenka.

Článek

V Jablunkově se bude opravovat most. A to znamená, že cesta do nejvýchodnějšího města v Česku bude, jakkoliv to je neuvěřitelné, ještě delší, což způsobí místním obyvatelům značné potíže. Všechno by ale mohlo proběhnout v klidu, kdyby se v Jablunkově opravovalo stejně jako v Praze.

Korejský seriál Hra na oliheň se pravděpodobně stane nejsledovanějším seriálem v dějinách Netflixu. V Česku ale tento světový trend bereme ještě dál – některé strany příběh tohoto seriálu už zpracovávají do svých programů.

A uvidíte také neuvěřitelný příběh křečka a ještě neuvěřitelnější příběh jedné předvolební písně, která nás nutí říct – vraťte nám Petra Koláře. Všechny zprávy a glosy najdete v plné verzi v úvodním videu.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované