Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Svíčková, nebo genocida? Strany řeší palčivé otázky anketami

Studio Jablunkov Konstantina Sulimenka je pravidelnou rubrikou satirické show Šťastné pondělí.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

I v nové sezoně vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. Pravidelný výběr glosovaných konzumních zpráv z domova i ze světa Konstantina Sulimenka.

Článek

Neočkovaní influenceři na TikToku odmítají, aby se jim říkalo antivaxeři. Chtějí nyní být nazýváni podle světa Harryho Pottera „čistokrevní“. Má to jenom jeden problém – v knihách všichni čistokrevní, kteří se rozhodli bojovat proti zbytku světa, skončili poněkud neslavně.

Koalice SPOLU se rozhodla řešit složité politické otázky anketami na Facebooku, kde hlasujete smajlíky. Někdo by řekl, že to je trochu dadaistické, ale už zjistili, že lidé chtějí radši nižší daně než tresty. Zbývá zjistit, jestli Češi preferují svíčkovou se šesti, nebo genocidu.

Nebude chybět ani rubrika zvířátko na konec, ve které vám řekneme o daňkovi, který se zapletl do něčeho nehezkého. A nejen on.

Tyhle a další zprávy a glosy najdete v úvodním videu.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované